Coach Online and More product van

stroomversnelling bij zelfontwikkeling

Ontmoeting 1

Jun 26, 2019 | Impressies, Ontmoetingen

Er zijn veel mooie, goede gesprekken en ontmoetingen geweest in de loop der jaren. Toch, als ik een voorbeeld moet noemen, is de eerste die mij te binnen schiet, er eentje uit het allereerste begin hier op Curaçao.

Een jonge vrouw, ze had pas een kindje gekregen en was met man en kind nog niet zo lang op het eiland. Haar leven zag er nu zo anders uit en ze wilde een moment van bezinning voor zichzelf. Op zoek gaan naar wat haar inspireren kon en energie zou geven.

We praatten en ze ging aan het schrijven over belangrijke momenten in haar leven. Onverwacht bleek een fietstocht die ze eens in het buitenland gemaakt had veel mooie gevoelens op te roepen.

Geloof me: dit werd het vervolg. Een jaar later kreeg ik een brief waarin ze vertelde hoe ze al langere tijd aan het fietsen was, met man en kind, door Zuid Amerika en hoe ze met volle teugen genoot. De ruimte en vrijheid die ze zichzelf gegeven had zorgde voor heel veel nieuwe energie en plannen.