Coach Online and More product van

stroomversnelling bij zelfontwikkeling

Ontmoeting 3

Jun 26, 2019 | Impressies, Ontmoetingen

Een jonge man merkte dat in zijn werk zijn vroege relatie met zn broer een bepaalde invloed op hem had. Daar wilde hij met mij over praten want hij wilde beter begrijpen wat er eigenlijk gebeurde. Zijn werkrelaties leden er onder.

We begonnen te praten over wat er gebeurde en daarmee begonnen ervaringen die voor hem zo vast en vertrouwd waren omdat hij er al zijn leven lang mee te maken had, “te borrelen”. Met het associeren en het zoeken naar de beelden die bij zijn ervaringen hoorden, kwam er blijkbaar iets los.

De volgende keer kwam hij vertellen dat hij een droom gehad had die nog een raadsel voor hem was. En terwijl hij de droom onder woorden probeerde te brengen, merkte hij dat ineens zijn ervaringen met zijn broer glashelder werden. Hij kon veel dingen van zijn werk nu beter plaatsen.

En daardoor kon de situatie hem niet meer onbewust beinvloeden: hij doorzag de patronen en kon nu kiezen om er anders mee om te gaan.