Coach Online and More product van

stroomversnelling bij zelfontwikkeling

Wie ben ik? Wat breng ik mee?

Mijn naam is Pam van Engelshoven. In de organisaties waar ik mijn werk begonnen ben als Human Resource Manager heb ik veel mensen ontmoet en geadviseerd. Ik vond het mooi en boeiend werk. Mijn meer technische vakkennis heb ik opgebouwd op HBO en universitair niveau, en ik noemde mezelf een HR manager met focus op “de mens in samenwerkingsrelaties”. 

Een mooie vervolgstap kwam toen ik ging werken als zelfstandig ondernemer, hier op mijn geboorte eiland Curacao. Ik heb hier gewerkt als docent, trainer en als coach. Ik ben heel blij dat ik 20 jaar geleden die sprong naar Curacao en naar meer ruimte om “te vliegen” gemaakt heb en de nieuwe ervaringen hebben de bron waaruit ik kan putten weer groter gemaakt.

Foto Els van Oostrum, Curaçao

lees verder

Het gaat er mij bij het coachen om dat ik de ander zo goed mogelijk aanvoel in diens unieke situatie, en dat ik ondersteun, confronteer en stimuleer. Het is zo mooi als na gedaan werk de essentie boven komt drijven en de energie weer begint te stromen.

Behalve op mijn vakgebied heb ik mij verdiept in andere velden, gewoon omdat ze me interesseren en inspireren,  zoals de energetica. Ik heb zo het diploma kleurentherapie behaald en ook basis kennis opgedaan van ayurveda. Spiritualiteit is voor mij een heel praktisch gegeven, en gaat over de verbondenheid van alles en iedereen. Ik ben verder van nature wat men een “connector” noemt, leg verbanden en breng vaak mensen met elkaar in contact. Ik ben creatief in denken en doen, houd van kunst en ook erg van de natuur. Het is mogelijk dat we op een mooie locatie buiten onze gesprekken voeren.